сите категории

жешка производ

 • Бактерициди
 • Конзерванси
 • Состојки за дезинфекција
 • Состојки за миење уста
 • Повеќе
 • Дихлороксиленнол DCMX 98%Мин бел кристал Бактерицид Антисептик
  Дихлороксиленнол DCMX 98%Мин бел кристал Бактерицид Антисептик
 • Пироктон Оламин Кас 68890-66-4 ОКТ Антисептик против првут
  Пироктон Оламин Кас 68890-66-4 ОКТ Антисептик против првут
 • Хлороксиленол (PCMX) Мин бактерицидно средство за стерилизација
  Хлороксиленол (PCMX) Мин бактерицидно средство за стерилизација
 • Каприлхидроксамична киселина, Cas7377-3-9, антисептик, бактериостат
  Каприлхидроксамична киселина, Cas7377-3-9, антисептик, бактериостат
 • Хидроксиацетофенон HAP 99%Мин бактерицид Антисептик
  Хидроксиацетофенон HAP 99%Мин бактерицид Антисептик
 • Хексанедиол 99.0%мин Cas 629-11-8 , Хидратантна, бактериостатска
  Хексанедиол 99.0%мин Cas 629-11-8 , Хидратантна, бактериостатска
 • Бела пудра Чист DCMX за дезинфекција и антибактериски сапун
  Бела пудра Чист DCMX за дезинфекција и антибактериски сапун
 • Терпинеол 85.0%мин Cas 8000-41-7 Растворувач во детергент
  Терпинеол 85.0%мин Cas 8000-41-7 Растворувач во детергент
 • Хлороксиленол (PCMX) за дезинфекција и антибактериски сапун
  Хлороксиленол (PCMX) за дезинфекција и антибактериски сапун
 • PEG-40 Хидрогенизирано рицинусово масло, сурфактант, емулгатор
  PEG-40 Хидрогенизирано рицинусово масло, сурфактант, емулгатор
 • Цетилпиридиниум хлорид (CPC) CAS: 6004-24-6
  Цетилпиридиниум хлорид (CPC) CAS: 6004-24-6
 • 3,5-ксиленол за индустриски среден
  3,5-ксиленол за индустриски среден
 • Хидроксиетилуреа 98.0%Мин хидратантна нега за нега на кожа
  Хидроксиетилуреа 98.0%Мин хидратантна нега за нега на кожа

Профил на компанијата

Ехо хемиска технологија (Шангај) копродукции, Ltd е развиена од традиционалните конзерванси на парабени и натриум парабени од 1990 -тите. Во текот на последните 30 години, ја проширивме нашата серија производи на антисептици и конзерванси за да одговара на политиките за заштита на животната средина надградба на Кина и новиот тренд на глобални регистрации.

Види

Вести

Види
bt