сите категории

Дома>Вести

PCHi во Шенжен, Кина. 24-26,2021 март. Кабина број 1Д35

Време: 2021-06-24 Посети: 93

Со околу 30,000 посетители и водечки индустриски експерти, PCHi е ефикасна деловна платформа за домашни и меѓународни добавувачи на состојки да се вклучат со производителите на козметички производи, производи за лична нега и домаќинство.

图 1

20210624164800

Запознајте го ECHO

Дојдете да ги запознаете нашите продажби на штандот 1D35, сала 1 за да ги научите биоцидите, конзервансите и другите хемикалии. Ние ќе ви обезбедиме добри производи и подобри услуги.

PCMX
DCMX
3, 5-ксиленол
Октомври
Триклосан
Триклокабан

图 2

图 3