сите категории

Дома>Вести

Имплементација на Халал политика

Време: 2021-06-24 Посети: 62

Нашите суровини, производствен процес и производи ги исполнуваат барањата на халал. Ние ветуваме дека ќе произведуваме халал производи континуирано и доследно.

Ние гарантираме дека во процесот на производство на нашите производи не се случил животинска маст или случај на вкрстена контаминација, а производите се многу чисти и хигиенски.

Informе ги известиме нашите клиенти ако направиме какви било промени во нашиот производствен процес, што може да има влијание врз HALAL статусот на нашите производи во иднина.


ХАЛАЛ-1x

ХАЛАЛ-2x

ХАЛАЛ-3x